Iron Gel el a ajutat mii de oameni cu probleme potențiale.

Iron Gel el a ajutat mii de oameni cu probleme potențiale.

Pentru coexistența armonioasă a partenerilor Iron Gel se referă buna actul sexual și satisfacția sexuală. Pentru a face acest lucru, dar este important, solid și rigid erectie de partener. Pentru o mai bună evaluare a erectiilor a fost introdus oficial scala de duritate în erecție, așa-numitul GAP (montaj trimiteri score).

Din momentul aprobării Iron Gel de duritate de erectie

Iron GelPenisul mai mult decât de obicei, dar nu tare. Dacă Aveți această condiție, la stimularea se întâmplă Iron Gel de multe ori, asigurați-vă că vizitați un medic.

Penis solid, dar nu este suficient de solid pentru penetrare în vagin (așa-numita de penetrare). O persoană se simte excitat, dar penisul la fel de rău și în vagin nu poate pătrunde. Împreună cu tot excitație erectie sau ușor “přitvrdí”, sau dispare complet. Dacă acest lucru se întâmplă pentru prima dată, și în acest caz, în locul în care vă simțiți confortabil, astfel încât nu există nici un motiv pentru a face imediat în panică. Dacă sunteți, dar această situație se repetă, nu ar trebui să fie subestimată și se consultă medicul.

destul de solid pentru penetrante, dar nu până la sfârșitul discului. Gradul de erecție a penisului, la Iron Gel un nivel suficient pentru penetrare, dar, în principiu, această cetate nu se potriveste. De multe ori se întâmplă că, penis după penetrare în vagin nu este în măsură de a menține o erecție Penis absolut solid și greu. Perfecta stare de erectie. În timpul tratamentului se recomandă monitorizarea regulată a impactului recomandată de droguri, și anume pe acest lucru corespunzătoare scara erectiilor. Este un instrument foarte bun pentru pre-determină severitatea afecțiunii și, în același timp, este un bun instrument pentru a măsura succesul tratamentului.

Cum se face montarea? Pentru a înțelege mai bine ce se ascunde în spatele boli, cum ar fi disfuncția erectilă / impotenta, este foarte important de a avea o idee despre faptul că în organism are loc in timpul erectiei. Montarea proces complex, în care are loc interacțiunea vasculare și nervoase de mecanisme. Semnale, care provoacă apariția de erectie de a trece de la creier la partea de jos a măduvei spinării la nivelul penisului. La disfunctie erectila apare când semnalul undeva pe “calea” încalcă.

Penisului sunt iron gel paralele două a corpului

care trece prin întreaga sa lungime. Ei obaleny membrană și umplute cu tesut spongios. În țesutul spongios sunt musculaturii netede, țesut fibros, arterelor, venelor și de umplere a spațiului. Sub corpului este uretra, înconjurat de spongiózní corpul.

Iron GelMecanismul de erectie provoacă excitare sexuala, care apare sau mentală sau de stimulare senzorială, sau în ambele direcții simultan. Acest lucru duce la relaxarea musculaturii netede a pereților artérií. Acest lucru va crește fluxul de sânge la penis si tesutul cavernos tělesech începe să se umple de sânge. După cum urmează umplut corpului mecanic scad viena, purtătoare de sânge, ceea ce duce la scăderea fluxul de sânge.

Penisul se umple cu sânge, crește Iron Gel și se întărește, ztopoření – montaj. Membrana ajută la menținerea sânge din corpii tělesech penisului și, astfel, va asigura mentinerea erectiei in timpul actului sexual. Erecția se termină după încetarea stimul, care a provocat o erectie sau, după climax sexual – după výronu descendenți. Fluxul de sânge la nivelul penisului scade și presiunea kavernózního corpului la viena, purtătoare de sânge. Sângele din kavernózního corpului, dar atunci când penis și, treptat, scade, scade și arome. Se întâmplă invers mecanism de erectie.

În cazul în care aveți un mecanism de ztopoření nu funcționează în mod corespunzător, adică aveți disfuncție erectilă, ar trebui să caute cauza acestei stări. Poate, te va ajuta doar o schimbare de stil de viață bazat pe suplimente alimentare. Dar, dacă în jur de cel mai apropiat půlroce pentru a îmbunătăți erectie evita, trebuie să caute un specialist.

Mulți băieți Iron Gel nu vor să meargă la studiu, din cauza a ceea ce ei înșiși spun că nimic nu este, că aceasta a fost doar temporară indispozice după consumul de alcool, ustatosť, ce stres pe termen lung. Da, acești factori afectează calitatea erectiei, dar pentru a fi cu un pas mai aproape de a afla dacă acest lucru este grav, este un test simplu de noapte erectie. Acest lucru poate ajuta, pentru ca, în cele din urmă, rozhýbali și problema cu erectia, nu știu, și în același timp ajută la medici, pentru a determina dacă disfuncția erectilă organică și psihologică de origine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *